A fiatalság fesztiválját rendezik Pécsett és Orfűn

Közélet
PDF
Röviden? Nagy buli várható! Kissé részletesebben? Baranya megye, Pécs, illetve Orfű ad otthont 2010. július 13-a és 18-a között az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT). Mindez a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében lesz. Annyi embert várnak a szervezők, hogy azzal minden eddigi fesztiválcsúcsot szeretnének megdönteni.
A képen Dévényi Tibor, a "legöregebb hazai diszkós" látható "pontos" labdájával.

Az EKF menedzsmentközpont 5 millió forinttal támogatja a sorozatot, a többi összeg viszont üzleti titok! Mindez a kedden, még délidő előtt megtartott pécsi sajtótájékoztatón derült ki. Ennél is fontosabb, hogy a rendezők igyekeznek tartalmas programokkal is meglepni a helyszínre ellátogató felsőoktatási hallgatókat.
A tervek szerint fellép majd valamelyik színpadon – persze nem egyszerre, egy napon, hanem szépen elosztva – Ákos, az Irie Maffia, a Bikini, a Magna Cum Laude, a Quimby, a 30Y, a Neo, a Superbutt, a The Kolin, a Colorstar, a Tankcsapda, Ganxsta Zolee és a Kartell, a Kispál és a Borz, a Bëlga, az Anima Sound System, kiemelve néhányat a kínálatból.

Emellett, esténként, pontosabban minden éjfél után úgynevezett múltidéző diszkót ad elő Dévényi Tibi bácsi. Tehát nem Dévényi Tibor, hanem annak bácsis változata, aki magát a legidősebb résztvevőnek nevezte, már jóval a kezdés előtt. Egy sátorban fogja „tolni” a hangokat, vele szemben viszont, önmaga konkurenciájaként, Dévényi Dani, az idős „mester” fia várja a szórakozni vágyókat.

Már tervezik, szervezik, hogy Pécsről, no meg Orfűről, folyamatos induló buszokkal szállítják a fesztiválozókat. A menetrend éjjel-nappal annyiban tűnik rugalmasnak, hogy ha megtelik egy jármű, akkor máris indul a végcélja felé. Szóval senki sem marad le a hatalmas összejövetelről, aki azt látni akarja. Hatvanezer főre számítanak összesen!  
 
 

Hozzászólások

 
0 #3 Guest 2010-06-30 11:36
Régen is nagy tehetség volt, gondolom,most még fejlődött egy kicsit!
Idézet
 
 
0 #2 Guest 2010-06-30 11:36
Tibi te bitangó!
Idézet
 
 
0 #1 Guest 2010-06-29 13:57
Ez a kókler még mindig közszereplő! Megáll az ember esze, ebből meg lehet élni?
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés