Pécs város közlekedését érintő legfrissebb események, változások:

Rövid Hírek
PDF
A belvárosi építkezések befejeződésével több utcában is változásra kell számítaniuk a közlekedőknek. A Béri Balogh Ádám utcában és a Teréz utcában visszaáll a korábbi forgalmi rend. A Teréz utca tehát a Jókai utca felé lesz ismét egyirányú, oda az engedéllyel rendelkezők a Rákóczi útról az Irgalmasok útján át hajthatnak be.
A Goldmark Károly utcában megfordult a haladási irány, vagyis az utca délről észak felé lett egyirányú. A Tímár utca Goldmark és Bercsényi utcák közötti szakasza kétirányúvá vált.

Az Édesanyák útjának az Ifjúság útjai kereszteződéstől észak felé eső részén július 2-án, péntek déltől bontási munkálatok kezdődnek. Várhatóan hétfőig itt jelzőőrös irányítás mellett haladhat a forgalom.

Az Alkotmány utca–Petőfi Sándor út–Kodály Zoltán utca csomópontban a körforgalom építése kapcsán közműkiváltási munkálatok kezdődnek a jövő hét elején, ezért itt forgalomkorlátozás várható. Miután a közszolgáltatók munkatársai elvégezték a feladatukat – tervek szerint július 15-ig – megkezdődik a körforgalom kivitelezése.

Felhívjuk az utazásszervezők figyelmét, hogy a belváros közvetlen közelében kijelölt turistabusz megállóhelyek csak a ki és beszállítás idejére vehetők igénybe. A egyéb gépjárműveknek rövid időre sem szabad ott megállni.


Közlekedési Operatív Csoport
Pécs MJV Polgármesteri Hivatal

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés