Valaki biztosan beteg volt, mert a felolvasás elmaradt

Irodalom
PDF
A meghirdetett felolvasás elmaradt, szombaton, 18 órától, Pécsett, a Kultúrkertben. Ezekkel a programokkal valahogyan nincsen szerencséje Európa Kulturális Fővárosának. Legutóbb az érdektelenség volt tökéletes, amikor gyermekeknek olvastak volna fel. Most meg valaki megbetegedett. Azért a sejtelmesség, mert egyelőre nem derült ki, ki miatt nem hallhatták a kortárs orosz irodalom egyik darabjának részletét, Lipics Zsolt tolmácsolásában, a kíváncsiak.
A kert üresen állt, felolvasás nem volt.

A Kultúrkert lett volna a helyszíne a felolvasó délutánnak. De a szép környezetű térben csak egy fényes esküvőt rendeztek, olvasás, különösen felolvasás nem volt. Maga a vendéglátóhelyi szervező, illetve az ott dolgozók semmit sem tudtak az okról, okokról.

Városi legenda szerint azért nem jöhetett létre a találkozás az érdeklődők és a felolvasó között, mert Lipics Zsolt beteg. Nos, ez szerencsére nem igaz! A kellemes orgánumú, méltán népszerű színész egészséges, őt is „csak” úgy értesítették arról, hogy későbbi időpontban kell felütnie majd a könyv fedelét.

Hivatalos indoklás tehát eddig nem volt, illetve annyi, hogy valaki beteg volt. Esetleg a könyvkiadó képviselője, netán a hallgatóság egynémely tagja volt akadályoztatva, valamilyen egészségügyi gond okán.

A legújabb információink szerint a rendezvényt augusztus 22-én tartják meg, Legalábbis az érintett színművészt erről tájékoztatta a kiadó. Mi meg mást sem tehetünk, továbbadjuk az üzenetet, jobbulást kívánva mindenkinek, aki arra rászorul.

Hozzászólások

 
0 #1 Guest 2010-08-17 06:34
Úgy tűnik, hogy az egész akció elég beteg volt. Mindenesetre a helyszínen senki sem tudott arról, hogy elmarad. Ja és arról sem, hogy megrendezik! :lol:
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés