Kezdőlap > Kultúra > Zene
Zene

A Pécsi Nemzeti Színház közleménye az elmaradt előadásokról

2020. május 26. kedd, 09:36 Zene
PDF
Kedves Közönségünk! Az elmaradt - március 11-től április 30-ig kitűzött - előadásaink pótlása az idei évadban már nem, csak a következő évadban lenne lehetséges. Úgy véljük, akkor járunk el felelősen, ha Önöket sem tesszük ki további bizonytalanságnak, ezért úgy döntöttünk, hogy az elmaradt előadásainkat nem tűzzük ki új időpontban.


A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:180 § értelmében Önök (5 éven keresztül) jogosan jelezhetik felénk visszatérítési igényeiket, tehát az elmaradt előadások jegyeinek és bérleteinek ára Önöknek visszajár.

Nehézségeinket megértve sokan kerestek meg bennünket azzal, hogy szívesen csatlakoznának a #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz, illetve jegyüket egy később felhasználható utalványra váltanák. Megköszönve nézőink támogatását, ezeket a lehetőségeket is felkínáljuk.

Annak érdekében, hogy minél tisztábban láthassuk a felénk fennálló követelések összegét, kérjük Önöket, hogy az alábbi űrlapok 2020. június 20-ig történő kitöltésével segítsék munkánkat.

Amennyiben Ön jegye árával támogatná a Pécsi Nemzeti Színházat (#neváltsvisszajegyet), kérjük kattintson az alábbi linkre és töltse ki a megjelenő űrlapot.
Lemondás a jegyár-visszatérítésről: https://www.jegy.hu/altalanoslemondas

Amennyiben Ön úgy támogatná a Pécsi Nemzeti Színházat, hogy jegyének árát szabad felhasználású jegyre (utalványra) váltja, kérjük kattintson a lenti linkre és töltse ki a megjelenő űrlapot.
Szabad felhasználású jegy (utalvány) igénylése: https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre/

Ez esetben utalványát e-mailben fogja megkapni, melyet 2020. december 31-ig tud érvényesíteni a Színház jegypénztárában, vagy online vásárlás alkalmával (pnsz.hu - jegyvásárlás). Az utalvány tulajdonosoknak elővásárlási jogot biztosítunk előadásainkra. Vásárláskor az utalványból a jegy ára kerül majd levonásra, a fennmaradó összeg továbbra is felhasználható lesz.

Amennyiben Ön egyik űrlapot sem tölti ki június 20-ig, úgy tekintjük, hogy színházjegye árát szeretné visszakapni.
Június 20-át követően, amint színházunk anyagi és technikai lehetőségei megengedik, tájékoztatjuk Önöket a visszaváltás idejéről és módjáról.

Tájékoztatjuk bérleteseinket, hogy elmaradt előadás esetén bérletük árának arányos részéről (bérlethányad) a fenti opciók valamelyikét választva későbbi időpontban rendelkezhetnek. Az ehhez szükséges informatikai fejlesztés jelenleg folyamatban van. Minden bérletesünket értesíteni fogjuk, illetve kérjük, figyeljék a Pécsi Nemzeti Színház weboldalát!

Az Ahogy Tetszik bérletek és a PNSZ Ajándékutalványok érvényességét 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk.
Ahogy Tetszik bérletre már kiváltott, de elmaradt előadásokra szóló jegyek a fenti online felületen utalványra váltók, vagy tulajdonosuk lemondhat a jegy áráról. Amennyiben Ön egyik űrlapot sem tölti ki, úgy a jegye árának visszatérítéséről a későbbiekben tájékoztatjuk.

A csoportos bérlet-, és jegyvásárlókkal közönségszervezőink felveszik a kapcsolatot, nekik nem szükséges a fenti űrlapon kérni az utalványra váltást.

Megértésüket és támogatásukat köszönjük!
További kérdés esetén, kérjük, keressék munkatársainkat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen. 

PNSz

 

A Pannon Filharmonikusok különleges online koncertsorozata

2020. május 26. kedd, 09:20 Zene
PDF
Egy a Müpában 2013. november 15-én rögzített hangverseny lesz az első a három interneten lejátszható koncert közül a PFZ és a Müpa együttműködésében. A zenekar közönségének folyamatos visszajelzéseiben is visszatérő motívum, hogy bár az élő koncert hangulatát teljesen visszaadni nem tudja, de hiánypótló számukra minden online elérhető koncertélmény.
 

Ütős díj - egy ütős személyiségnek

2020. április 09. csütörtök, 07:58 Bereczki Lajos Zene
PDF
A címadó mondatot nem ragoznám tovább, mert még megállna bennem az ütő, amit semmiképp sem szeretnék, - pláne Gáspár Emesével kapcsolatban, aki nemrég Lickl-díjban részesült. A Pannon Filharmonikusok művésze a rangos elismerést elsősorban a zenekari munkáján túlmutató tevékenységéért kapta, amelyet több évtizednyi ütőhangszeres játéka mellett végzett. (Fotó: PFZ)

 

Mit keres Johann Sebastian Bach és a Pannon Filharmonikusok a vasútállomáson?

2020. március 10. kedd, 14:15 Zene
PDF
A Pannon Filharmonikusok Pécsett öt helyszínen, öt különböző formációval vesz részt a Bach Mindenkinek Fesztiválon. Johann Sebastian Bach születésének évfordulója alkalmából idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre 2020. március 16-a és 21-e között a Bach Mindenkinek Fesztivál. 
 


1. oldal / 9

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés