Februári forgatag

Kezdőlap > Kultúra > Zene > Februári forgatag

Februári forgatag

2023. február 06. hétfő, 11:59 Zene
PDF

Hernádi Judit és a Carson Coma is látható lesz Pécsett februárban. Kiderül, hogy merre induljon, aki új otthont akar találni a tejútrendszerben; emellett Valentin-napi program, sok színházi előadás és vadonatúj kiállítások várják a látogatókat. Mutatjuk a Zsolnay Örökségkezelő NKft. februári kiemelt programjait!

Zsolnay Negyed

Február 9-én Bergics Andris és barátai, majd 24-én a Vizin zenekar tart táncházat. Február 11-én a Carson Coma érkezik az E78 Koncertterembe. Valentin-napi kalandozás várja a szerelmeseket február 14-én a Planetárium égboltján. A Metronóm Jazz Klub következő vendége február 16-án az Andrej Prozorov Trio lesz.
A kézműveskedés kedvelőit minden szombaton várja a Kerámia élményfestés és a Csempehajtogatás, ahol Zsolnay motívumú képeslapokat hajtogathatnak.
Igen népszerűek a Varázsóra látványos fizikai bemutatói, februárban új előadás debütál Nem élhetünk mágnesesség nélkül! címmel.

Kodály Központ

Pannon Filharmonikusok programjai mellett február 10-én a Parno Graszt 30 éves jubileumi koncertjét élvezheti a közönség. Hernádi Judittal érkezik a Zsolnay Színházba Dan Gordon: Becéző szavak című darabja 27-én, majd másnap a Budapesti Fesztiválzenekar hangversenye hallható.

Művészetek és Irodalom Háza

Kozmikus iránytű. Merre induljon, aki új otthont akar találni a tejútrendszerben? – ezzel a címmel tart előadást február 8-án Hegedűs Tibor csillagász, asztrofizikus az Egy kis esti fizika sorozat keretében. Február 15-én érkezik a Sopianae Slam Poetry Klub. Az OSZIP Pécs Színészképzés 14. évfolyama három előadással készül a hónapban: A szerelem zsoldosai – zenés párterápia (február 20.), A szörnyek, avagy akik megingatták az államot (február 25.), Piranhák (február 27.)

Pécsi Galériák

GraphicPécs2022 kiállításai február 12-ig láthatók az m21 Galériában. A Pécsi Galériában Lehetséges jelen címmel nyílik Palatinus Dóra egyéni kiállítása február 9-én. Csatlós Kitti Asztrid: Nocturnal predators című tárlata február 10-től tekinthető meg a Művészetek és Irodalom Háza Játékterében, Burkus Judit és Vercz Szilvia kiállítása pedig február 16-tól a Martyn Ferenc Galériában.

Részletek és további programok: www.pecsprogram.hu

Forrás: ZsÖK

Hirdetés
Hirdetés