Kezdőlap > Közélet > Zajlik az útjavítás Pécsett

Zajlik az útjavítás Pécsett

Közélet
PDF
Még 2013. december közepén kezdte meg a BIOKOM útjavítási tevékenységét hidegaszfalt felhasználásával, amelyet a január végi, teljes kapacitással végzett hó- és síkosság-mentesítési munkák alatt ideiglenesen szüneteltetett - a balesetveszélyes helyek javításának kivételével.


Az időjárás jelenleg megengedi, így ismét javában zajlik a hidegaszfaltozás, amely két hete kibővült az újrahasznosított, „mart” aszfalt felhasználásával történő melegaszfaltozással. A munkák során a jelentősebb forgalmat bonyolító pécsi utakon keletkezett kátyúk, valamint a balesetveszélyes úthibák megszüntetésére kerül sor. A munkák során 40 tonna hidegaszfaltot és 20 tonna újrahasznosított aszfaltot használnak fel a lyukak eltüntetésére a BIOKOM útjavító brigádjai.

Március közepén várható a melegaszfalt-keverő üzemek megnyitása, amelytől kezdve nagyobb kapacitással, hagyományos aszfalt felhasználásával fog folytatódni az útjavítás.

 

BIOKOM Nonprofit Kft.

Hozzászólások

 
0 #1 Dini 2014-02-19 09:48
Még szerencse, hogy az idei télen - eddig legalábbis - nem voltak olyan nagy hőmérsékleti különbségek, hogy igazán tönkre menjenek az útjaink.
Mert akkor aztán lenne valami....
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés