Egy színésznő vallomása Caminoról

Kezdőlap > Kultúra > Irodalom > Egy színésznő vallomása Caminoról

Egy színésznő vallomása Caminoról

Bereczki Lajos Irodalom
PDF
Egy spirituális, belső utakat feltáró regény, a Soha többet Camino bemutatója lesz Pécsett hétfőn a Művészetek és Irodalom Házában este hat órakor. Völgyi Melinda pécsi színésznő a híres zarándokút 900 kilométerének eseményeit sűríti egy kötetbe, amelyben egyedi humorral ábrázolja annak szépségét és hihetetlen megpróbáltatásait. A könyvet azoknak ajánlom, akik szeretnének bepillantani egy esendő ember mindennapjaiba, és egy nő legféltettebb, személyes gondolataiba.

Ki megy El Caminó útjaira? Aki szeretne lezárni valamit az életében és új fejezetet kíván abban nyitni -mondja  a szerzÅ‘. Egy ilyen úton annyi minden történhet és ami a legszebb, meg is történik, a barátság, a szerelem és Istennel való találkozás, mind-mind stációja ennek az útnak. Mindenki azt kapja tÅ‘le - mondja Völgyi Melinda - amit vár ettÅ‘l az utazástól. EttÅ‘l iszonyúan nehéz, de egyben felemelÅ‘ is a húszkilós hátizsákkal bejárni azt.. BarátnÅ‘jével többször eltévedt és életveszélyes helyzetekbe kerültek, de mindig mintha valaki vigyázott volna rájuk, rendre megmenekültek.
Hazatérve más emberként tekint a barátaira, eddigi életére, volt férjére, lelkében helyére kerültek a dolgok, kiegyensúlyozottabb és bölcsebb lett...

Frissen megjelent kötetének bemutatója április 26-án a Művészetek és Irodalom Házában lesz, 18 órakor, ahová szeretettel vár minden érdeklÅ‘dÅ‘t, barátot és ismerÅ‘st.  Itt lehetÅ‘ség lesz megismerkedni a szerzÅ‘vel, aki személyes indíttatásairól vall az est két moderátorának, Fábián Máriának és KÅ‘halmi Andreának a segítségével.
A könyv az esemény helyszínén megvásárolható, illetve a Líra Könyvesbolt hálózatában kereskedelmi forgalomba beszerezhető 2490 forintért.
Az írónál személyesen is jelentkezhetnek dedikált példányért az érdeklődők, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre írt levélben jelezhetik ebbéli szándékukat.
 

Hozzászólások

 
+3 #3 Guest 2010-04-28 13:48
Nem változott meg sajnos.
Idézet
 
 
-1 #2 Guest 2010-04-26 11:37
Kíváncsi vagyok, hogy miért tette meg ezt az utat és valóban megváltozott-e?
Idézet
 
 
-1 #1 Guest 2010-04-25 17:51
Egy ilyen út pontot tesz az emberek gondjaira, csak ki kell próbálni.
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés