Kezdőlap > Kultúra > Irodalom > Pécs Dicsérete: rendhagyó szónokverseny

Pécs Dicsérete: rendhagyó szónokverseny

Irodalom
PDF
Izgalmas pillanatokra hívja a pécsieket a Pécs Dicsérete címmel induló közösségi kezdeményezés. A 21 párbeszéd programsorozat részeként olyan szónokversenyt hirdettek, amely a város lakóinak, rajongóinak nyújt lehetőséget a város iránti szeretetük kifejezésére. A komoly pénzjutalommal járó verseny kétfordulós, nevezni nemcsak egyedül, hanem csoportosan is lehet.



Már lehet jelentkezni a Pécsi Dicsérete című rendhagyó szónokversenyre. A városlakókat, a Pécs iránt rajongókat nagyjából háromperces beszédekkel várják a szervezők. Az izgalmasnak ígérkező megmérettetés első fordulójában a jelentkezők internetes videofelvételre mondják föl a Pécset, annak részeit, netalán a vele kapcsolatos történeteket dicsérő, feldolgozó szónoklatukat. Zenés produkciókat nem, de az egyszemélyes vagy csoportos és előadásokat, a klasszikus formulák mellett a kísérletező, egyéni megoldásokat szívesen veszik

A június 23-ig a második fordulóba jutott legjobb 10 jelentkező már 6 ezer forintos jutalomban részesül, és részt vehet a június 24-én a Kultúrkertben rendezett döntőn, ahol már élőben, közönség előtt mutathatja be tudományát. A végső helyezésekről a helyben leadott szavazatok döntenek.

Jelentkezni személyesen a Ferencesek utcája 46. szám alatt lehet, e-mailen a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a 30/ 315-7758 telefonszámon.

Hozzászólások

 
0 #1 Guest 2010-06-09 06:50
Nehéz, fogós téma,majd rajta leszünk! Amennyire könnyű pécset dicsérni, olyan könnyű szidni is. Persze ahhoz nem kell versenyt hirdetni, megy az magától is.
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés