Kezdőlap > Kultúra > Zene > Emelkedőben lesz pénteken a rockos láz

Emelkedőben lesz pénteken a rockos láz

Zene
PDF

Egy környékbeli gazdálkodó a hét elején kissé csóválta a fejét, a X. Rockmaraton kapcsán. Szerinte az volt a baj, hogy a sorozat kezdetén mindenkinek még  sok a pénze. Ami miatt a kocsmárosok arattak, de a köztisztaság szenvedte meg a csorbát. A punkokról is volt egy megjegyzése, de mivel mi nem haragszunk rájuk, ezt most nem közöljük. Ha viszont a pénz esetleg fogytán, akkor legalább a hangulat, a hangerő fokozódjon.
A kép még kedden készült, amikor Moby Dick "úszott" be a közönség el

A hétvége, a péntek, a szombat mindig erős. Ezt mindenki tudhatja, aki lehúzott néhány szezont, a Rockmaraton történetében. A pénteki, szombaton, éjfél utánig tartó „őrületben” a hazai rockzene óriásai is színpadra lépnek. Olyan bandák, akiken már – nem túlzás – legalább négy-öt zenét hallgató generáció felcseperedett. Mert, bár a MobilMánia már nem az „igazi”, hiszen az égi színpadra is vártak kiváló zenészeket. De azért valamint visszaadhat a hetvenes, nyolcvanas évek hangulatából, az elmúlt évszázadból.

Az EDDA, Pataki Attilával úgy hangzik, mintha már ötven esztendeje nyomulna, pedig azért annyira nem régiek a hangfalak között. Azok akik az alakulás idején ott csápoltak, ma már akár az unokáikkal együtt is nyomulhatnak.

A Rebublic a legfiatalabb formáció a, nagyszínpadi zárásaként. Bemutatni természetesen őket is illetlenség. Aki még nem hallotta őket – már bocsánat – de, nyugodtan maradjon is otthon.

A komlói kötődésű Rózsaszín Pitbull miatt esetleg a szomszédból is átrándulhat néhány félig metálos, punkot  kedvelő arc. Biztos jól szórakoznak majd. Aztán ott van még az Erős Pista (ami most nem a reklám helye), bár a gyártó esetleg örülhet a névválasztásnak.

Szóval, fiúk, lányok, öregek és fiatalok, kalandra fel, irány a kökényi park, szakadjon a húr!       

A mai nap programja

Nagyszínpad:

18.30: Zorall

20.00: MobilMánia

21.40: EDDA

23.20: Republic

Planet Noir Színpad:

17.00: Agregator

17.50: Tűzmadár

19: I Divine

20.30: Kalapács

22.10: Mayhem

23.50: Sear Bliss

Rockerek.hu Színpad:

16.00: Emotion Until Deadh

16.50: Alarm

17.50: Icethunder

19.00: Szabadesés

20.30: Gremma

22.10: Rózsaszín Pitbull

23.50: Prosectura

1.30: Erős Pista
 

Hozzászólások

 
0 #1 Guest 2010-07-09 20:12
Szúnyog?!!!!!!!!!!!!!
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés